Priser

Rydd Hjemme organiserer, rydder og lager system i hvert eneste rom og skap i din bolig eller bedrift. Hvert prosjekt får vår beste behandling og utføres med et grundig øye for detaljer, godt utviklede systemer og med estetisk sans.


Total service

Vi kommer hjem til deg eller din bedrift og organiserer for deg. Tilbudet gjelder i Oslo, Asker, Bærum, Vestfold og Østfold med kjøretillegg fra Oslo sentrum. Kjøretillegget er 400,- per time. Vi reiser i hele Norge, ta kontakt for tilbud.

990,- inkl. mva per time, per lagmedlem (minimum 4 timer)


Veiledningstime

En time hvor vi sammen går igjennom boligen din for å gi tips og råd til hvordan du kan benytte plassen best mulig, samt finne nye løsninger for oppbevaring. Ønsker du produkter for oppbevaring gir vi råd om hvilke som passer best hos deg. Tilbys foreløpig kun i Oslo og Tønsberg.

1990,- inkl mva (1 time)


Reise service

Vi reiser i hele Norge. Pris baseres på antall dager, sted og antall lagmedlemmer. Tilbudet du får inkluderer hotell, flybilletter eller andre transportmidler og utgifter. Produktrekvisita viderefaktureres, og handles inn basert på budsjett og preferanse.

Ring 986 00 490 eller send en e-post til post@ryddhjemme.no for å få detaljerte priser for reise service.