Dette sier kundene våre

Kvinne 42 år, 3 barn:

Silje ser hva som skal gjøres og har laget orden som jeg aldri hadde klart selv! Hun ser muligheter og hjalp meg med ommøblering i stua og i kjøkkenskapene. Nå er alt mye mer funksjonelt i en travel hverdag. Jeg kan varmt anbefale å få hjelp fra hun!

Kvinne 73 år:

Jeg fikk hjelp til å rydde etter min avdøde mann og jentene som hjalp meg var veldig hjelpsomme og hjalp meg med mye mer enn jeg hadde trodd. Jeg fikk orden på gjesterommet som var overfylt og de hjalp meg med å bestilte nytt IKEA skrivebord og ordnet med montering av dette. Jeg fikk kjørt bort avfall og ting til gjenbruk. Dette var virkelig en befrielse og nå når det er gjort har jeg det mye bedre. Få hjelp de som kan sier jeg.

Kvinne 55 år, 3 barn:

Med både min mann og jeg i full jobb strekker ikke tiden til og jeg ba derfor om hjelp fra Rydd Hjemme. Silje var kreativ i løsningene og fant et «hjem» til alle tingene våre. Hun hjalp oss med å få orden i hele huset og nå finner vi tingene når vi trenger de. Vi har bestilt en ny runde nå for å ta garasjen. Vi er veldig fornøyd!

Mann 47 år, 2 barn:

Da min kone gikk bort, ble det kaos i huset. Det var hun som holdt «fortet» og holdt orden. Jeg fikk mange tips og råd og hjelp til å lage system. Etter at Rydd Hjemme var hos meg, fungerer hverdagen rett og slett.

Kvinne 39 år, 2 barn:

Jeg bestilte hjelp fra Silje og vi begynte med kjøkkenet. Hun ommøblerte i skapene og ryddet ut det hun trodde jeg ikke trengte -og hun traff på alle tingene. Jeg fikk mye bedre plass og nå er alt logisk plassert. Etter dette bestilte jeg organisering i garderoben og på barnerommet. Like fornøyd der. Nå kommer Silje til meg nesten hver uke for touch-up og jeg trenger ikke instruere hun i det hele tatt. Hun ser hva som må gjøres og jeg elsker de dagene jeg kommer hjem og hun har ryddet hele huset på magisk vis.

Se før og etter bilder under høydepunkter på vår Instagram: