Blogg

Hjemme i karantene?

Les artikkel i Dagsavisen her for tips til hva du kan gjøre.


Rydd bort julen

Jeg elsker julen og alt som hører til. Samtidig synes jeg det er deilig når 1. januar kommer og jeg kan rydde den bort! Noen lysslynger får bli en god stund til, bare fordi jeg synes det er så fint i den mørke tiden.

Julepynten oppbevarer jeg i gjennomsiktige bokser for full oversikt. Boksene har jeg kjøpt på Clas Ohlson, men jeg vet de har samme merke (Smart Store) på Jula, Europris og Jysk. Investér i bokser av kvalitet med en gang. De rimeligere boksene har en tendens til å sprekke… Husk at like bokser i boden gir et ryddig uttrykk.

Slik ser boksene ut:

Jeg merker de med denne Brother PT-H102 merkemaskinen og bruker gjennomsiktig tape med svart skrift.

Julekuler

Julekuler oppbevarer jeg i en boks med inndelinger jeg kjøpte på Home and Cottage. Har sett de har tilsvarende i andre butikker også. Alternativt kan du hente pappesker på vinmonopolet med ferdige inndelinger -helt gratis! Ønsker du et annet uttrykk (enn vinkasse ;)), kan du pakke de inn i gavepapir.

Det er så stas når dere bruker tipsene mine og sender meg bilder:)

Lysslynger

Lysslynger snurrer jeg rundt en tom tørkerullhylse og merker de med hvor jeg bruker de. Skriv gjerne om de er beregnet til ute- eller innebruk. Her kan du bruke det du har: en sammenrullet avis eller magasin eller en tom plastflaske.

Tenk kategori når du fordeler julepynten i boksene og merk de. Julekulene for seg, lysslyngene for seg osv.


Podcast

Ønsker du flere tips til å få og holde orden i huset? Hør podcast episode med Rydd Hjemme i Interiørpodden her i Podcast appen eller på Spotify. Vi har også gitt tips og råd i Foreldredrådet podcast, hør episoden her i Podcast appen eller på Spotify.


Instagram

Følg oss på Instagram og Facebook for tips og inspirasjon!