Våre tjenester

Vi er profesjonelle organiserings- og ryddekonsulenter som elsker å rydde og organisere slik at du kan få en enklere hverdag. Vi rydder og lager systemer som fungerer i hele hus, i skuffer og skap, klesskap, bad, kjøkken og matskap, bod, garasje, loft, soverom osv.

Tenk deg å kunne dra på jobb og komme hjem til en bolig som er strøken. Ja, for det er det vi gjør. Vi gir deg tiden din tilbake. Tid til å gjøre det du heller vil. Vi gir oss ikke før det er tellekanter i garderoben, orden i entréen, system på kjøkkenet/ badet/ boden/ garasjen eller hvor du måtte ønske å få organisert. Vi lager også kreative barnerom/ lekerom. Vi lover å levere med vår beste ordenssans og gjøre hjemmet ditt funksjonelt, organisert og en fryd for øye. Du vil ikke angre!


Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med:

 • Sortere og organisere skuffer/ skap/ garderober/ kommoder/ klesskap
 • Organisere og rydde kjøkken
 • Lage system på hobbyrommet, garasje, bod, entré osv.
 • Presentasjon/ opprydding før utleie av bolig eller hytte
 • Opprydding før fotograf/ visning ved salg av bolig (mange ser inni skap på visning)
 • Venter du barn og vil få orden før fødsel?
 • Har barna flyttet ut og bruker boligen din som oppbevaring?
 • Har du en rotekopp i hus og trenger et godt og enkelt system?
 • Samler du på for mange ting?
 • Går rotet utover forholdet til partneren/ barna dine?
 • Bidra i ryddeprosessen når du må rydde opp etter en som har gått bort
 • Organisere og gjøre fellesområde/ kantine på arbeidsplassen funksjonelt
 • Vi tilbyr fast ryddehjelp/ touch-up

Vi kan bidra i prosessen og jobber etter ditt tempo. Vi tvinger deg selvfølgelig ikke til å kvitte deg med ting! Sammen finner vi den løsningen som passer for deg.
Du vil få konkrete råd om hvordan du kan få et system som vil fungere for alle i husstanden.
Vi jobber for å gi deg en bedre hverdag i hjemmet ditt. Når dette er gjort, tørr vi påstå at alt i livet rundt deg vil føles litt enklere.

Har du mye eller bare litt rot? Vi tar på oss de aller fleste oppdrag og sammen lager vi orden. Bestill her.


Hvordan vi jobber:

Ønsker du at vi rydder alt eller vil du være med på hele eller deler av prosessen? Ønsker du hjelp til å komme i gang og få tips og råd til hvordan du kan ta fatt på resten av boligen selv? Sammen finner vi den løsningen som passer best for deg. Når vi er ferdige med jobben vil vi vise deg hva som er hvor slik at du lett får oversikt selv. Vi handler inn bokser og annet oppbevaringsmateriell etter avtale.

Vi vil komme med en plan til hvordan vi kan hjelpe akkurat deg på best mulig måte. Fortell oss hvilke problemer du opplever i boligen og hvordan du ønsker å få det. Bestill her.


Hva skal du gi til den som har alt?

Vi får stadig spørsmål om vi kan organisere et rom for noen som vil gi en overraskelse til partneren, foreldre, besteforeldre eller bare noen som fortjener det. Dette synes vi er veldig stas å få være med på! Ta kontakt om du vil gi den perfekte gaven til den som har alt. Vi garanterer deg høy overraskelses-faktor og et herlig «Kodak-øyeblikk» når vedkommende kommer hjem.


Når vi rydder et hjem gjør vi det med stor respekt og ydmykhet. Vi dømmer ingen og utøver full diskresjon og taushetsplikt. Vi forteller derfor aldri videre hvem vi har ryddet hos, dersom ikke annet er skriftlig avtalt. Vi åpner ikke skuffer og skap du ikke vil rydde.