Våre tjenester

Vi er profesjonelle organiserings- og ryddekonsulenter som elsker å rydde og organisere slik at du kan få en enklere hverdag. Vi rydder og lager systemer som fungerer i skuffer og skap, garderobe, bad, kjøkken og matskap, bod, garasje, loft osv.

Vi lover å levere med vår beste ordenssans og gjøre hjemmet ditt funksjonelt, organisert og en fryd for øye. Hverdagen blir enklere når du kan bruke mindre tid på å lete og mer tid på det du liker. Du vil ikke angre!

Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med:


Hvordan vi jobber:

Ønsker du at vi gjør jobben for deg eller vil du være med på hele eller deler av prosessen? Trenger du bare litt starthjelp? Sammen finner vi den løsningen som passer best for deg. Vi handler inn bokser og annet oppbevaringsmateriell etter avtale. Det eneste du trenger å ordne selv er søppelsekker til avfall og rene kluter. Vi tar en rask gjennomgang sammen med deg når vi kommer. Deretter kan du dra på jobb og komme hjem til et organisert hjem.

Har du mye eller bare litt rot? Vi har sett det meste, du trenger ikke å uroe deg. Bestill her.


Hva skal du gi til den som har alt?

En ryddig bod eller garasje kanskje? Ta kontakt om du vil gi den perfekte gaven til den som har alt. Vi garanterer deg høy overraskelses-faktor og et herlig «Kodak-øyeblikk» når vedkommende kommer hjem.


Når vi rydder et hjem gjør vi det med stor respekt og ydmykhet. Vi dømmer ingen og utøver full diskresjon og taushetsplikt. Vi forteller derfor aldri videre hvem vi har ryddet hos, dersom ikke annet er skriftlig avtalt. Vi åpner ikke skuffer og skap du ikke vil rydde.